613.29
К 64


    Конев, Виталий Иванович.
    Биодобавки - средство выбора при управлении здоровьем и реабилитации [Текст] : [монография] / В. И. Конев ; Винниц. Нац. мед. ун-т им. Н. И. Пирогова. - Хмельницкий : [б. в.], 2013. - 211 с. - Библиогр.: с. 206-211. - ISBN 966-96180-15-19 : 15.00 грн.
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пищевые добавки--применение


Дод.точки доступу:
Винницкий Национальный медицинский университет им. Н. И. Пирогова
Экземпляры: всего 1 : центр.абонемент (1 экз.)
Свободны: всего 1 : центр.абонемент (1 экз.)

613.2
E93


   
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (71 st ; 2009 ; Geneva). - Geneva : World Health Organization, 2010. - 80 p. - (WNO Technical Report Series ; № 956). - Ref.: p. 61-72. - ISBN 978-92-4-120956-4 : 25.00 grn.
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пищевые добавки--применение

Экземпляры: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)

613.2
E93


   
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-sixth report of the FAO/WHO Expert Committee. - Geneva : World Health Organization, 2012. - 183 p. - (WNO Technical Report Series ; № 974). - Ref.: p. 151-165. - ISBN 978-92-4-120974-8 : 30.00 grn.
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пищевые добавки--применение

Экземпляры: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)

613.2
E93


   
    Evaluation of Certain Food Additives: Sixty-ninth report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives [Text]. - Geneva : World Health Organization, 2009. - 208 p. : il. - (WHO Technical Reports Series : forty-seventh report ; № 952). - ISBN 978 92 4 120952 6 : 25.00 grn.
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пищевые добавки--применение

Экземпляры: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)

613.2
E93


   
    Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-third report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives [Text]. - Geneva : World Health Organization, 2011. - 226 p. : il. - (WHO Technical Reports Series : forty-seventh report ; №960). - ISBN 978 92 4 120960 1 : 28.00 grn.
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пищевые добавки--применение

Экземпляры: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)

613.2
E93


   
    Evaluation of Certain Contaminants in Food: Seventy-second report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives [Text]. - Geneva : World Health Organization, 2011. - 105 p. : il. - (WHO Technical Reports Series : forty-seventh report ; №959). - Б. ц.
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пищевые добавки--применение

Экземпляры: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)

613.2
E93


   
    Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food: Seventieth report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives [Text]. - Geneva : World Health Organization, 2008. - 134 p. : il. - (WHO Technical Reports Series : forty-seventh report ; №954). - ISBN 978 92 4 120954 0 : 25.00 grn.
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пищевые добавки--применение

Экземпляры: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : абонемент інозем.літ. (1 экз.)