Головна Спрощенний режим Опис Шлюз Z39.50
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Адамчук, Т. В.$<.>)
Загальна кiлькiсть документiв : 6
Показанi документи с 1 за 6
1.
Шифр: ПУ18/2013/2
   Журнал

Проблеми харчування [Текст]. - Киiв : ІВО "Медицина України", 1932 - . - ISSN 2663-9726. - Виходить кожного кварталу
2013р. № 2
Зміст:
Смоляр, В. І. Стан фактичного харчування жителів України при хронічній патології / В.І. Смоляр. - С.5-10
Omelchuk, S. T. Abdominal obesity and low-grade inflammation: role of bioactive food facfactors in controlling inflammatory response / S.T. Omelchuk, N.V. Velikaya, V.N. Zalessky. - С.11-21
Гігієнічна оцінка збалансованості мінерального складу раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м.Чернівці. - С.22-24
Показники мікроелементного профілю цільної крові у дітей із хронічною хворобою нирок VД стадії, які отримують програмну замісну ниркову терапію. - С.25-28
Карпенко, П. О. Особливості харчування спортсменів-підлітків / П.О. Карпенко, О.В. Бондар. - С.29-31
Смоляр, В. І. Особливості отруєння талієм / В.І. Смоляр, Г.І. Петрашенко, О.В. Голохова. - С.32-34
Залесский, В. Н. Пчелиный мед и прополис-продукты пчеловодства: противоопухолевые иммуномодуляторы с противовоспалительными и антиоксидантными свойствами / В.Н. Залесский, Н.В. Великая. - С.35-47
Адамчук, Т. В. Гармонізація регламентів використання харчових добавок в Україні з міжнародними вимогами / Т.В. Адамчук. - С.48-54
До питання регламентації вмісту мікотоксинів у соєвих продуктах. - С.55-59
Патологія печінки та шлунка у хворих з гострим отруєнням гербіцидами на основі 2,4-дихлорфеноксіоцтової кислоти у гострий та віддалений періоди. - С.60-69
Краснобрыжев, В. Г. Изучение структурных свойств фасованной питьевой воды при добавлении к ней когерентной воды / В.Г. Краснобрыжев, И.В. Михлик. - С.70-73
Смоляр, В. І. Відкриття мембранного травлення та пізнання механізмів транспорту харчових речовин / В.І. Смоляр. - С.74-75
VI науково-практична конференція з міжнародною участю "Сучасні аспекти раціонального харчування". - С.76-77

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


    Адамчук, Т. В.
    Гармонізація регламентів використання харчових добавок в Україні з міжнародними вимогами [Текст] / Т.В. Адамчук // Пробл. харчування. - 2013. - N2. - С. 48-54
MeSH-головна:
(стандарты)
(стандарты)
(законодательство и юриспруденция)
(законодательство и юриспруденция)

Экземпляры: всего 1 : чит.зал періодичних видань, рук.,кат. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : чит.зал періодичних видань, рук.,кат. (1 экз.)
Знайти схожі

3.


    Адамчук, Т. В.
    Регламенти використання фосфатовмісних харчових добавок в Україні та їх гармонізація з міжнародними вимогами [Текст] / Т.В. Адамчук // Пробл. харчування. - 2014. - N1. - С. 40-43
MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ (стандарты)
ФОСФАТЫ (стандарты)

Экземпляры: всего 1 : чит.зал періодичних видань, рук.,кат. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : чит.зал періодичних видань, рук.,кат. (1 экз.)
Знайти схожі

4.
Шифр: ПУ18/2016/2
   Журнал

Проблеми харчування [Текст]. - Киiв : ІВО "Медицина України", 1932 - . - ISSN 2663-9726. - Виходить кожного кварталу
2016р. № 2
Зміст:
Білецька, Е. М. Фізіолого-гігієнічна оцінка фактичного харчування населення екокризового регіону / Е. М. Білецька, О. П. Штепа, В. В. Калінічева. - С.5-10
Чумак, Н. Е. Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения / Н. Е. Чумак, Т. В. Адамчук. - С.11-16
Лепешкин, И. В. Токсиколого-гигиеническое обоснование нормативов безопасного использования глифосатсодержащих пестицидов при обработке зерновых культур / И. В. Лепешкин [и др.]. - С.17-24
Інші автори: Иванова Л. П., Гринько А. П., Войтенко Г. Н., Багацкая Е. Н., Кузнецова Е. М., Кравчук А. П., Петрашенко А. И.
Онул, Н. М. Селен у харчуванні дорослого населення промислового регіону / Н. М. Онул. - С.25-30
Антоненко, А. М. Порівняльна гігієнічна оцінка стійкості у грунті та ризику забруднення грунтових вод інсектицидами різних хімічних класів і прогноз небезпечності для людини при вживанні контамінованої води / А. М. Антоненко [и др.]. - С.31-39
Інші автори: Вавріневич О. П., Омельчук С. Т., Коршун М. М.
Юзик, А. В. Особливості хімічного складу поверхневих та підземних вод Чивчинських гір (Українські Карпати) та їх генезис / А. В. Юзик, М. В. Величко. - С.40-48
Гребняк, М. П. Толксиколого-гігієнічна оцінка нітратного навантаження продуктами харчування на організм дітей / М. П. Гребняк, Р. А. Федорченко. - С.49-54
Beletskaya, E. N. The alimentary intake of lead and hygienic evaluation of its impact on children's health / E. N. Beletskaya [и др.]. - С.55-57
Інші автори: Antonova O. V., Zemlyakova T. D., Golovkova T. A.
Фера, О. В. Взаємозв'язок особливостей та режиму харчування, способу життя, чинників довкілля із захворюваністю на пульпіт у підлітків 15-17 років в Ужгороді та Ужгородському районі / О. В. Фера [и др.]. - С.58-68
Інші автори: Костенко Є. Я., Фера М. О., Криванич В. М., Кухарчук Л. В., Когут Е. Г., Пензелик І. В., Микита В. П., Шевченко Д. С.
Чміль, В. Д. Перспективи використання методу Кетчерс (QuEChERS) для оцінки токсикологічної безпеки харчових продуктів / В. Д. Чміль [и др.]. - С.69-78
Інші автори: Голохова О. В., Видрін Д. Ю., Калашников А. А.

Знайти схожі
Перейти до описів статей

5.


    Чумак, Н. Е.
    Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения [Текст] / Н. Е. Чумак, Т. В. Адамчук // Пробл. харчування. - 2016. - N 2. - С. 11-16
MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ


Дод.точки доступу:
Адамчук, Т. В.
Экземпляры: всего 1 : чит.зал періодичних видань, рук.,кат. (1 экз.)
Свободны: всего 1 : чит.зал періодичних видань, рук.,кат. (1 экз.)
Знайти схожі

6.
Шифр: ПУ18/2014/1
   Журнал

Проблеми харчування [Текст]. - Киiв : ІВО "Медицина України", 1932 - . - ISSN 2663-9726. - Виходить кожного кварталу
2014р. № 1
Зміст:
Смоляр, В. І. Харчування сільського населення України / В.І. Смоляр. - С.5-9
Наносистемы для доставки и усиления биологической активности компонентов природных продуктов растительного происхождения. - С.10-19
Москальчук, Л. В. Состояние фактического питания населения Украины и содержание фолиевой кислоты / Л.В. Москальчук. - С.20-23
Вивчення вмісту залишкових кількостей фунгіциду протіоконазолу в сільськогосподарській продукції. - С.24-28
Смоляр, В. І. Фортифікація харчових продуктів / В.І. Смоляр, Г.І. Петрашенко, О.В. Голохова. - С.29-32
Сластин, В. В. Сбалансированный рацион питания как один из факторов профилактики ожирения / В.В. Сластин, Е.С. Самусева, Л.В. Москальчук. - С.33-39
Адамчук, Т. В. Регламенти використання фосфатовмісних харчових добавок в Україні та їх гармонізація з міжнародними вимогами / Т.В. Адамчук. - С.40-43
Слободкін, В. І. Актуальні питання методології розслідування випадків харчових отруєнь / В.І. Слободкін. - С.44-49
Бліндер, О. В. Антибіотикорезистентність непатогенних штамів Bacillus spp. як показник загальнолго стану мікроценозів товстої кишки людини та грунту (англійською миовою) / О.В. Бліндер, О.О. Бліндер, С.Є. Дейнека. - С.50-55
Кузьминський, С. М. Питання виявлення та ідентифікації штамів legionella pheumophila у воді / С.М. Кузьминський. - С.56-59
Опыт использования dash-диеты с целью профилактики сердечно-сосудистой патологии. - С.60-67
Смоляр, В. І. Відкриття специфічно-динамічної дії їжі та процесів її травлення / В.І. Смоляр. - С.68-69

Знайти схожі
Перейти до описів статей

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)