Пошуковий запит: <.>II=ПУ18/2016/2<.> |
Загальна кiлькiсть документiв : 10
Показанi документи с 1 за 10 |
>1.
| Білецька Е. М. Фізіолого-гігієнічна оцінка фактичного харчування населення екокризового регіону/Е. М. Білецька, О. П. Штепа, В. В. Калінічева // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.5-10
|
>2.
| Чумак Н. Е. Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения/Н. Е. Чумак, Т. В. Адамчук // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.11-16
|
>3.
| Токсиколого-гигиеническое обоснование нормативов безопасного использования глифосатсодержащих пестицидов при обработке зерновых культур/И. В. Лепешкин [и др.] // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.17-24
|
>4.
| Онул Н. М. Селен у харчуванні дорослого населення промислового регіону/Н. М. Онул // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.25-30
|
>5.
| Порівняльна гігієнічна оцінка стійкості у грунті та ризику забруднення грунтових вод інсектицидами різних хімічних класів і прогноз небезпечності для людини при вживанні контамінованої води/А. М. Антоненко, О. П. Вавріневич, С. Т. Омельчук // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.31-39
|
>6.
| Юзик А. В. Особливості хімічного складу поверхневих та підземних вод Чивчинських гір (Українські Карпати) та їх генезис/А. В. Юзик, М. В. Величко // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.40-48
|
>7.
| Гребняк М. П. Толксиколого-гігієнічна оцінка нітратного навантаження продуктами харчування на організм дітей/М. П. Гребняк, Р. А. Федорченко // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.49-54
|
>8.
| The alimentary intake of lead and hygienic evaluation of its impact on children's health/E. N. Beletskaya, O. V. Antonova, T. D. Zemlyakova // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.55-57
|
>9.
| Взаємозв'язок особливостей та режиму харчування, способу життя, чинників довкілля із захворюваністю на пульпіт у підлітків 15-17 років в Ужгороді та Ужгородському районі/О. В. Фера, Є. Я. Костенко, М. О. Фера // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.58-68
|
>10.
| Перспективи використання методу Кетчерс (QuEChERS) для оцінки токсикологічної безпеки харчових продуктів/В. Д. Чміль, О. В. Голохова, Д. Ю. Видрін // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.69-78
|
|