Головна Спрощенний режим Опис Шлюз Z39.50
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>II=ПУ18/2016/2<.>
Загальна кiлькiсть документiв : 10
Показанi документи с 1 за 10
1.

Білецька Е. М. Фізіолого-гігієнічна оцінка фактичного харчування населення екокризового регіону/Е. М. Білецька, О. П. Штепа, В. В. Калінічева // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.5-10
2.

Чумак Н. Е. Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения/Н. Е. Чумак, Т. В. Адамчук // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.11-16
3.

Токсиколого-гигиеническое обоснование нормативов безопасного использования глифосатсодержащих пестицидов при обработке зерновых культур/И. В. Лепешкин [и др.] // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.17-24
4.

Онул Н. М. Селен у харчуванні дорослого населення промислового регіону/Н. М. Онул // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.25-30
5.

Порівняльна гігієнічна оцінка стійкості у грунті та ризику забруднення грунтових вод інсектицидами різних хімічних класів і прогноз небезпечності для людини при вживанні контамінованої води/А. М. Антоненко, О. П. Вавріневич, С. Т. Омельчук // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.31-39
6.

Юзик А. В. Особливості хімічного складу поверхневих та підземних вод Чивчинських гір (Українські Карпати) та їх генезис/А. В. Юзик, М. В. Величко // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.40-48
7.

Гребняк М. П. Толксиколого-гігієнічна оцінка нітратного навантаження продуктами харчування на організм дітей/М. П. Гребняк, Р. А. Федорченко // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.49-54
8.

The alimentary intake of lead and hygienic evaluation of its impact on children's health/E. N. Beletskaya, O. V. Antonova, T. D. Zemlyakova // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.55-57
9.

Взаємозв'язок особливостей та режиму харчування, способу життя, чинників довкілля із захворюваністю на пульпіт у підлітків 15-17 років в Ужгороді та Ужгородському районі/О. В. Фера, Є. Я. Костенко, М. О. Фера // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.58-68
10.

Перспективи використання методу Кетчерс (QuEChERS) для оцінки токсикологічної безпеки харчових продуктів/В. Д. Чміль, О. В. Голохова, Д. Ю. Видрін // Проблеми харчування. -київ, 2016,N N 2.-С.69-78
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)