Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые добавки<.>) |
Загальна кiлькiсть документiв : 77
Показанi документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Швець О. В. Синбіотичний вплив з метою корекції композиції та функцій кишкової мікробіоти/О. В. Швець // Сучасна гастроентерологія, 2020,N № 2.-С.60-65
|
>2.
| Дорикевич К. Полівітаміни для профілактики: за і проти/К. Дорикевич, М. Працьовита // Фармацевт Практик, 2020,N № 4.-С.18-20
|
>3.
| Особливості впливу Омега-3 жирних кислот на перебіг запальних та імунних реакцій/А. В. Новицька [та ін.] // Ліки України, 2020,N № 4.-С.24-29
|
>4.
| Сучасні можливості корекції вісцеральної гіперчутливості у хворих на синдром подразненого кишечника/І. М. Скрипник [та ін.] // Сучасна гастроентерологія, 2020,N № 2.-С.37-44
|
>5.
| Білай Д.В. Консерванти - міфи та правда. або "Е" - від А до Я/Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. -К., 2020,N № 5.-С.7-8
|
>6.
| Чуклін С.М. Синдром стійкого запалення, імуносупресії та катаболізму: механізми саркопенії і шляхи корекції/С. М. Чуклін, С. С. Чуклін, Г. В. Шершень // Медицина невідкладних станів. -Донецк:Издательский дом Заславский, 2020. т.Том 16,N № 7-8.-С.139-146
|
>7.
| Бучко П. І. Особливості окиснювальної модифікації протеїнів при комбінованій дії харчових добавок/П. І. Бучко, М. І. Марущак // Медична та клінічна хімія. -Тернопіль, 2020. т.Том 22,N N 4.-С.47-55
|
>8.
| Курінна О. Г. Рекомендації Європейської асоціації з вивчення печінки (EASL) щодо харчування хворих з хронічними захворюваннями печінки. Частина 3/О. Г. Курінна // Сучасна гастроентерологія, 2019,N № 4.-С.106-116
|
>9.
| Аналіз та визначення перспектив розвитку аптечного ринку дієтичних добавок в Україні/М. О. Петровський [та ін.] // Соціальна фармація в охороні здоров'я. -Х., 2019. т.Том 5,N № 4.-С.49-57
|
>10.
| Гриднев А. Е. Микробиом кишечника и сахарный диабет 2 типа/А. Е. Гриднев, К. Ю. Дубров // Український терапевтичний журнал, 2019,N № 4.-С.69-78
|
|
|