Головна Спрощенний режим Опис Шлюз Z39.50
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Голинько, О. Н.$<.>)
Загальна кiлькiсть документiв : 2
Показанi документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Голинько О.Н., Левицкая Н.П.
Назва : Проблемы безопасности и качества хлебобулочных продуктов
Місце публікування : Пробл. харчування. - 2013. - N1. - С. 16-26 (Шифр ПУ18/2013/1)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ
КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ
ХЛЕБ

Знайти схожі

2.

Назва журналу :Проблеми харчування -2013р.,N 1
Цікаві статті :
Смоляр В.І. Формула раціонального харчування/ В.І. Смоляр (стр.5-9)
Романенко М.С. Про структуру споживання продуктів харчування у Швейцарії та напрямки її змін у 1990-2010 роках/ М.С. Романенко, С.І. Романенко (стр.10-15)
Голинько О.Н. Проблемы безопасности и качества хлебобулочных продуктов/ О.Н. Голинько, Н.П. Левицкая (стр.16-26)
Смоляр В.І. Про вміст мікроелементів у харчових раціонах жителів незалежної України/ В.І. Смоляр, Г.І. Петрашенко, О.В. Голохова (стр.27-28)
Харченко О.А. Синтетичні піретроїди: механізм дії, гострі отруєння та віддалені наслідки/ О.А. Харченко, Г.М. Балан, Н.М. Бубало (стр.29-39)
Великая Н.В. Новые противовоспалительные лекарственные соединения аюрведической медицины с цитотоксическим действием для профилактики и лечения хронических, в том числе онкологических заболеваний/ Н.В. Великая, В.Н. Залесский (стр.40-47)
Лепешкин И.В. Оценка опасности остаточных количеств дельтаметрина после обработки препаратами на его основе запасов зерна при хранении/ И.В. Лепешкин (стр.48-51)
Горцева Л.В. К вопросу определения токсичных ингредиентов полиэтилентерефталата, используемого для упаковки пищевых продуктов/ Л.В. Горцева, Т.В. Шутова, Т.П. Костюченко (стр.52-54)
Калінін І.В. Антиоксидантна система щурів за умов інтоксикації важкими металами та при застосуванні альфа-ліпоєвої і фолієвої кислот/ І.В. Калінін, Н.М. Данченко, Б.О. Цудзевич (стр.55-58)
Шепельская Н.Р. Пищевые контаминанты: методологические подходы к изучению их репродуктивной токсичности/ Н.Р. Шепельская (стр.59-64)
Алюміній як контамінант харчових продуктів (стр.65-68)
Смоляр В.І. Ведична філософія харчування/ В.І. Смоляр (стр.69-70)
Цікаві статті :
Знайти схожі


 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)