Головна Спрощенний режим Опис Шлюз Z39.50
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Адамчук, Т. В.$<.>)
Загальна кiлькiсть документiв : 6
Показанi документи с 1 за 6
1.

Назва журналу :Проблеми харчування -2013р.,N 2
Цікаві статті :
Смоляр В.І. Стан фактичного харчування жителів України при хронічній патології/ В.І. Смоляр (стр.5-10)
Omelchuk S.T. Abdominal obesity and low-grade inflammation: role of bioactive food facfactors in controlling inflammatory response/ S.T. Omelchuk, N.V. Velikaya, V.N. Zalessky (стр.11-21)
Гігієнічна оцінка збалансованості мінерального складу раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м.Чернівці (стр.22-24)
Показники мікроелементного профілю цільної крові у дітей із хронічною хворобою нирок VД стадії, які отримують програмну замісну ниркову терапію (стр.25-28)
Карпенко П.О. Особливості харчування спортсменів-підлітків/ П.О. Карпенко, О.В. Бондар (стр.29-31)
Смоляр В.І. Особливості отруєння талієм/ В.І. Смоляр, Г.І. Петрашенко, О.В. Голохова (стр.32-34)
Залесский В.Н. Пчелиный мед и прополис-продукты пчеловодства: противоопухолевые иммуномодуляторы с противовоспалительными и антиоксидантными свойствами/ В.Н. Залесский, Н.В. Великая (стр.35-47)
Адамчук Т.В. Гармонізація регламентів використання харчових добавок в Україні з міжнародними вимогами/ Т.В. Адамчук (стр.48-54)
До питання регламентації вмісту мікотоксинів у соєвих продуктах (стр.55-59)
Патологія печінки та шлунка у хворих з гострим отруєнням гербіцидами на основі 2,4-дихлорфеноксіоцтової кислоти у гострий та віддалений періоди (стр.60-69)
Краснобрыжев В.Г. Изучение структурных свойств фасованной питьевой воды при добавлении к ней когерентной воды/ В.Г. Краснобрыжев, И.В. Михлик (стр.70-73)
Смоляр В.І. Відкриття мембранного травлення та пізнання механізмів транспорту харчових речовин/ В.І. Смоляр (стр.74-75)
VI науково-практична конференція з міжнародною участю "Сучасні аспекти раціонального харчування" (стр.76-77)
Цікаві статті :
Знайти схожі


2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Адамчук Т.В.
Назва : Гармонізація регламентів використання харчових добавок в Україні з міжнародними вимогами
Місце публікування : Пробл. харчування. - Киiв, 2013. - N2. - С. 48-54 (Шифр ПУ18/2013/2)
MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ


Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Адамчук Т.В.
Назва : Регламенти використання фосфатовмісних харчових добавок в Україні та їх гармонізація з міжнародними вимогами
Місце публікування : Пробл. харчування. - Киiв, 2014. - N1. - С. 40-43 (Шифр ПУ18/2014/1)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ
ФОСФАТЫ
Знайти схожі

4.

Назва журналу :Проблеми харчування -2016р.,N 2
Цікаві статті :
Білецька Е. М. Фізіолого-гігієнічна оцінка фактичного харчування населення екокризового регіону/ Е. М. Білецька, О. П. Штепа, В. В. Калінічева (стр.5-10)
Чумак Н. Е. Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения/ Н. Е. Чумак, Т. В. Адамчук (стр.11-16)
Лепешкин И. В. Токсиколого-гигиеническое обоснование нормативов безопасного использования глифосатсодержащих пестицидов при обработке зерновых культур/ И. В. Лепешкин [и др.] (стр.17-24)
Онул Н. М. Селен у харчуванні дорослого населення промислового регіону/ Н. М. Онул (стр.25-30)
Антоненко А. М. Порівняльна гігієнічна оцінка стійкості у грунті та ризику забруднення грунтових вод інсектицидами різних хімічних класів і прогноз небезпечності для людини при вживанні контамінованої води/ А. М. Антоненко [и др.] (стр.31-39)
Юзик А. В. Особливості хімічного складу поверхневих та підземних вод Чивчинських гір (Українські Карпати) та їх генезис/ А. В. Юзик, М. В. Величко (стр.40-48)
Гребняк М. П. Толксиколого-гігієнічна оцінка нітратного навантаження продуктами харчування на організм дітей/ М. П. Гребняк, Р. А. Федорченко (стр.49-54)
Beletskaya E. N. The alimentary intake of lead and hygienic evaluation of its impact on children's health/ E. N. Beletskaya [и др.] (стр.55-57)
Фера О. В. Взаємозв'язок особливостей та режиму харчування, способу життя, чинників довкілля із захворюваністю на пульпіт у підлітків 15-17 років в Ужгороді та Ужгородському районі/ О. В. Фера [и др.] (стр.58-68)
Чміль В. Д. Перспективи використання методу Кетчерс (QuEChERS) для оцінки токсикологічної безпеки харчових продуктів/ В. Д. Чміль [и др.] (стр.69-78)
Цікаві статті :
Знайти схожі


5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чумак Н. Е., Адамчук Т. В.
Назва : Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения
Місце публікування : Пробл. харчування. - київ, 2016. - N 2. - С. 11-16 (Шифр ПУ18/2016/2)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ
Знайти схожі

6.

Назва журналу :Проблеми харчування -2014р.,N 1
Цікаві статті :
Смоляр В.І. Харчування сільського населення України/ В.І. Смоляр (стр.5-9)
Наносистемы для доставки и усиления биологической активности компонентов природных продуктов растительного происхождения (стр.10-19)
Москальчук Л.В. Состояние фактического питания населения Украины и содержание фолиевой кислоты/ Л.В. Москальчук (стр.20-23)
Вивчення вмісту залишкових кількостей фунгіциду протіоконазолу в сільськогосподарській продукції (стр.24-28)
Смоляр В.І. Фортифікація харчових продуктів/ В.І. Смоляр, Г.І. Петрашенко, О.В. Голохова (стр.29-32)
Сластин В.В. Сбалансированный рацион питания как один из факторов профилактики ожирения/ В.В. Сластин, Е.С. Самусева, Л.В. Москальчук (стр.33-39)
Адамчук Т.В. Регламенти використання фосфатовмісних харчових добавок в Україні та їх гармонізація з міжнародними вимогами/ Т.В. Адамчук (стр.40-43)
Слободкін В.І. Актуальні питання методології розслідування випадків харчових отруєнь/ В.І. Слободкін (стр.44-49)
Бліндер О.В. Антибіотикорезистентність непатогенних штамів Bacillus spp. як показник загальнолго стану мікроценозів товстої кишки людини та грунту (англійською миовою)/ О.В. Бліндер, О.О. Бліндер, С.Є. Дейнека (стр.50-55)
Кузьминський С.М. Питання виявлення та ідентифікації штамів legionella pheumophila у воді/ С.М. Кузьминський (стр.56-59)
Опыт использования dash-диеты с целью профилактики сердечно-сосудистой патологии (стр.60-67)
Смоляр В.І. Відкриття специфічно-динамічної дії їжі та процесів її травлення/ В.І. Смоляр (стр.68-69)
Цікаві статті :
Знайти схожі


 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)