613.2 Я 97 Ященко, Оксана Владиславівна. Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів [Текст] : автореферат дис. . канд. біол. наук : 14.02.01 - гігієна та професійна патологія / О. В. Ященко ; ДУ "Ін-т гігієни та мед. екол. ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ, 2013. - 21 с. Додаток: Супровідний матеріал :-АЦБ
MeSH-головна: ГИГИЕНА ГРИБЫ (рост и развитие) Дод.точки доступу: Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О. М. Марзєєва НАМН України" Экземпляры: всего 1 : центр.абонемент (1 экз.) Свободны: всего 1 : центр.абонемент (1 экз.) |