613.2
Я 97


    Ященко, Оксана Владиславівна.
    Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів [Текст] : автореферат дис. . канд. біол. наук : 14.02.01 - гігієна та професійна патологія / О. В. Ященко ; ДУ "Ін-т гігієни та мед. екол. ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ, 2013. - 21 с.
Додаток:
Супровідний матеріал :-АЦБ
УДК

MeSH-головна:
ГИГИЕНА
ГРИБЫ (рост и развитие)

Дод.точки доступу:
Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О. М. Марзєєва НАМН України"
Экземпляры: всего 1 : центр.абонемент (1 экз.)
Свободны: всего 1 : центр.абонемент (1 экз.)