618.3 В 43 Використання омега-3 поліненасичених жирних кислот в дієтичному харчуванні жінок з ускладненою вагітністю [Текст] : метод. рек. / В. В. Камінський, В. О. Потапов, А. Г. Корнацька [та ін.] ; Нац. акад. мед. наук України, М-во охорони здоров'я України, Укр. центр наук. мед. інформації та патентно-ліценз. роботи. - Київ : [б. в.], 2016. - 23 с. : іл. - Бібліогр.: с. 23. - Б. ц.
Жирные кислоты и их производные--в пищевых продуктах Дод.точки доступу: Камінський, В. В.; Потапов, В. О.; Корнацька, А. Г.; Національна академія медичних наук України; Міністерство охорони здоров'я України; Український центр наукової медичної інформації та патентно-ліцензійної роботи Экземпляры: всего 1 : центр.абонемент (1 экз.) Свободны: всего 1 : центр.абонемент (1 экз.) |