Головна Спрощенний режим Опис Шлюз Z39.50
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


К Н И Г И - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Дисертації та автореферати (4)Фонд рідкісних видань (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>R=76.33.35$<.>)
Загальна кiлькiсть документiв : 223
Показанi документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.22/Х 22
Назва : Харчування в педіатрії : [підручник] . -4-е вид.
Вихідні дані : Львів: Медицина Світу, 2012
Кільк.характеристики :537 с.: іл., табл.
ISBN, Ціна 978-966-7475-31-4: 60.00 грн.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.22 + 616-053.2:613.22
Предметні рубрики: Питание детей-- действие
Примірники :ЦА(1)
Вільні : ЦА(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.8/Ф 79
Назва : Формування тверезого способу життя в сім'ї та суспільстві : доповіді наук.-практ. конф. (15 лип. 2012 р.)
Вихідні дані : Біла Церква, 2012
Кільк.характеристики :140 с.
Колективи : Всеукраїнський громадський рух "Твереза Україна"
Ціна : 15.00 грн.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.8 + 613.81-056.85
Предметні рубрики: Алкоголизм-- борьба и профилактика
Примірники :ЕСЧЗ№1(1)
Вільні : ЕСЧЗ№1(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/О-75
Автор(и) : Волошин, Олександр Іванович, Пішак, Ольга Василівна, Окіпняк, Ірина Вікторівна, Сплавський, Орест Іванович
Назва : Основи нутріціології : навч. посіб. для студ. 3-го куурсу мед. ф-тів ВМНЗ
Вихідні дані : Чернівці: Букрек, 2007
Кільк.характеристики :278 с.
Примітки : Бібліогр.: с. 271 - 275
ISBN, Ціна 978-966-399-085-9: 30.00 грн.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2 + 613.2:612.39(075.8)
Предметні рубрики: Питание
Примірники :ЦА(1)
Вільні : ЦА(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.31/E93
Назва : Evaluation of certain veterinary drug residues in food : Seventy-fifth of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, [2012]
Кільк.характеристики :101 p.
Серія: WNO Technical Report Series; 969
ISBN, Ціна 978-92-4-120969-4: 25.00 grn.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 614.31 + 614.31(08)
Предметні рубрики: Пищевой санитарный надзор
Примірники : всього : АІЛ(2)
Вільні : АІЛ(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/B60
Назва : Biology of Human Milk : monograph
Вихідні дані : New York: Raven Press, 1988
Кільк.характеристики :231 p.: il.
Серія: Nestle Nutrition Workshop Series; Vol. 15
ISBN, Ціна 0-88167-431-1: 60.00 grn.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.28 + 613.287.1
Предметні рубрики: Молоко женское-- питательная ценность и усвояемость
Примірники :РФ АІЛ(1)
Вільні : РФ АІЛ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.29/К 64
Автор(и) : Конев, Виталий Иванович
Назва : Биодобавки - средство выбора при управлении здоровьем и реабилитации : [монография]
Вихідні дані : Хмельницкий, 2013
Кільк.характеристики :211 с.
Колективи : Винницкий Национальный медицинский университет им. Н. И. Пирогова
Примітки : Библиогр.: с. 206-211
ISBN, Ціна 966-96180-15-19: 15.00 грн.
ДРНТІ : 65.09.03 + 76.33.35
УДК : 613.29
Предметні рубрики: Пищевые добавки-- применение
Примірники :ЦА(1)
Вільні : ЦА(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/E93
Назва : Evaluation of Certain Food Additives : joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (71 st ; 2009 ; Geneva)
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2010
Кільк.характеристики :80 p.
Серія: WNO Technical Report Series; № 956
Примітки : Ref.: p. 61-72
ISBN, Ціна 978-92-4-120956-4: 25.00 grn.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2 + 613.292
Предметні рубрики: Пищевые добавки-- применение
Примірники :АІЛ(1)
Вільні : АІЛ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/E93
Назва : Evaluation of Certain Food Additives : seventy-sixth report of the FAO/WHO Expert Committee
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2012
Кільк.характеристики :183 p.
Серія: WNO Technical Report Series; № 974
Примітки : Ref.: p. 151-165
ISBN, Ціна 978-92-4-120974-8: 30.00 grn.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2 + 613.292
Предметні рубрики: Пищевые добавки-- применение
Примірники :АІЛ(1)
Вільні : АІЛ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 68
Автор(и) : Волошин, Олександр Іванович, Бойчук, Тарас Миколайович, Волошина, Лариса Олександрівна
Назва : Оздоровче харчування: стан і перспективи XXI століття : [монографія]
Вихідні дані : Чернівці; Вижниця: Черемош, 2013
Кільк.характеристики :464 с
Колективи : Буковинський державний медичний університет
ISBN, Ціна 978-966-181-121-7: 40.00, 150.00, грн.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2 + 616-083.2
Предметні рубрики: Питание-- организация
Диетотерапия-- показания
Диета-- растительная
MeSH-головна: ДИЕТОТЕРАПИЯ
Примірники : всього : ЦА(5), ЕСЧЗ№1(3), УСА(3)
Вільні : ЦА(5), ЕСЧЗ№1(3), УСА(3)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-083/В 68
Автор(и) : Волошин, Олександр Іванович, Сплавський, Орест Іванович
Назва : Основи оздоровчого харчування
Вихідні дані : Чернівці: БДМА, 2000
Кільк.характеристики :257 с.: іл.
Примітки : Бібліогр.: с. 253-254
ISBN, Ціна 966-7618-17Х: 8.00, 10.00, 28.00, грн.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 616-083
Примірники : всього : ЦА(3), ЕСЧЗ№1(1), УСА(1)
Вільні : ЦА(3), ЕСЧЗ№1(1), УСА(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології : підруч. для студ. ВМНЗ III-IV р. а.
Вихідні дані : Київ: Здоров'я, 1999
Кільк.характеристики :567 с.
Примітки : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Ціна 5-311-01159-9: 43.56 грн.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2
Примірники : всього : ЦА(3), ЕСЧЗ№1(2), УСА(3)
Вільні : ЦА(3), ЕСЧЗ№1(2), УСА(3)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.8/Г 93
Автор(и) : Губергриц, Александр Яковлевич, Линевский, Юрий Владимирович
Назва : Лечебное питание : [справ. пособие] . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Выща школа, 1989
Кільк.характеристики :397 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-11-001443-4: 1.60 р.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 615.8
Примірники : всього : ЕСЧЗ№1(1), ЦА(2), УСА(3), РФ АНЛ(1)
Вільні : ЕСЧЗ№1(1), ЦА(2), УСА(3)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.8/С 51
Автор(и) : Смолянский, Борис Леонидович, Абрамова, Жанна Исааковна
Назва : Справочник по лечебному питанию : для диетсестер и поваров
Вихідні дані : Ленинград: Медицина, 1984
Кільк.характеристики :299 с.: табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 294-299
Ціна : 2.40 р.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 615.8
Примірники :ЕСЧЗ№1(1)
Вільні : ЕСЧЗ№1(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.8/Р 85
Назва : Руководство по диетологии
Вихідні дані : Москва; Харьков; Минск: Питер, 2001
Кільк.характеристики :540 с.: табл.
Серія: Современная медицина
Примітки : Библиогр.: с. 528-540
ISBN, Ціна 5-272-00308-X: 26.15 р.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 615.8
Примірники :ЕСЧЗ№1(1)
Вільні : ЕСЧЗ№1(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.3/Д 36
Назва : Державні санітарні правила та норми для підприємств щодо виробництва і розливу мінеральних та штучно-мінералізованих вод : ДсанПіН 4.4.4.-065-2000
Вихідні дані : Київ, 2001
Кільк.характеристики :31 с.
Ціна : 6.00 грн.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 614.3
Примірники :ЕСЧЗ№1(1)
Вільні : ЕСЧЗ№1(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/C25
Автор(и) : Carper, Jean
Назва : The Food Pharmacy: Dramatic New Evidence That Food Is Your Best Medicine: Featuring a Pharmacopoeia of More Than Fifty Foods : научное издание
Вихідні дані : Toronto; New York; London: Bantam Books, 1988
Кільк.характеристики :367 p.: il.
Ціна : 10.00 grn.
ДРНТІ : 76.31 + 76.33.35
УДК : 613.2
Предметні рубрики: Фармакология и гигиена питания
Примірники :АІЛ(1)
Вільні : АІЛ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/B96
Автор(и) : Burton, Benjamein, Foster W. R.
Назва : Human Nutrition: A Textbook of Nutrition in Health and Disease : научное издание . -4th ed.
Вихідні дані : New York; St. Louis; San Francisco: McGraw-Hill Book Company, 1988
Кільк.характеристики :611 p.: il.
Різночитання назви :: The Heinz Handbook of Nutrition
ISBN, Ціна 0-07-009283-4: 100000.00 coupon.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2
Предметні рубрики: Питание-- гигиена
Примірники : всього : РФ АІЛ(5), АІЛ(3)
Вільні : РФ АІЛ(5), АІЛ(3)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/E93
Назва : Evaluation of Certain Food Additives: Sixty-ninth report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2009
Кільк.характеристики :208 p.: il.
Серія: WHO Technical Reports Series: Forty-seventh report; № 952
ISBN, Ціна 978 92 4 120952 6: 25.00 grn.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2
Предметні рубрики: Пищевые добавки-- применение
Примірники :АІЛ(1)
Вільні : АІЛ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/E93
Назва : Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-third report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2011
Кільк.характеристики :226 p.: il.
Серія: WHO Technical Reports Series: Forty-seventh report; №960
ISBN, Ціна 978 92 4 120960 1: 28.00 grn.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2
Предметні рубрики: Пищевые добавки-- применение
Примірники :АІЛ(1)
Вільні : АІЛ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/E93
Назва : Evaluation of Certain Contaminants in Food: Seventy-second report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2011
Кільк.характеристики :105 p.: il.
Серія: WHO Technical Reports Series: Forty-seventh report; №959
Ціна : Б.ц.
ДРНТІ : 76.33.35
УДК : 613.2
Предметні рубрики: Пищевые добавки-- применение
Примірники :АІЛ(1)
Вільні : АІЛ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)