Головна Спрощенний режим Опис Шлюз Z39.50
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


К Н И Г И - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Дисертації та автореферати (4)Фонд рідкісних видань (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>R=76.33.35$<.>)
Загальна кiлькiсть документiв : 223
Показанi документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Харчування в педіатрії/ред. Патріція Квін Самур, Кейті Кінг ; пер. з англ. Зореслава Городенчук. - 2012
2.

Формування тверезого способу життя в сім'ї та суспільстві/Всеукр. громад. рух "Твереза Україна". - 2012
3.

Основи нутріціології/О. І. Волошин, О. В. Пішак, І. В. Окіпняк, О. І. Сплавський. - 2007
4.

Evaluation of certain veterinary drug residues in food. - [2012]
5.

Biology of Human Milk/ed. L. A. Hanson. - 1988
6.

Конев В. И. Биодобавки - средство выбора при управлении здоровьем и реабилитации/В. И. Конев. - 2013
7.

Evaluation of Certain Food Additives. - 2010
8.

Evaluation of Certain Food Additives. - 2012
9.

Волошин О. І. Оздоровче харчування: стан і перспективи XXI століття/О. І. Волошин, Т. М. Бойчук, Л. О. Волошина. - 2013
10.

Волошин О. І. Основи оздоровчого харчування/О. І. Волошин, О. І. Сплавський. - 2000
11.

Гігієна харчування з основами нутриціології/ред. В. І. Ципріян. - 1999
12.

Губергриц А. Я. Лечебное питание/А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. - 1989
13.

Смолянский Б. Л. Справочник по лечебному питанию/Б. Л. Смолянский, Ж. И. Абрамова. - 1984
14.

Руководство по диетологии/под ред. А. Ю. Барановского. - 2001
15.

Державні санітарні правила та норми для підприємств щодо виробництва і розливу мінеральних та штучно-мінералізованих вод. - 2001
16.

Carper J. The Food Pharmacy: Dramatic New Evidence That Food Is Your Best Medicine: Featuring a Pharmacopoeia of More Than Fifty Foods/J. Carper . - 1988
17.

Burton B. T. Human Nutrition: A Textbook of Nutrition in Health and Disease/B. T. Burton, W. R. Foster. - 1988
18.

Evaluation of Certain Food Additives: Sixty-ninth report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives. - 2009
19.

Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-third report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives. - 2011
20.

Evaluation of Certain Contaminants in Food: Seventy-second report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives. - 2011
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)