Пошуковий запит: (<.>R=76.33.35$<.>) |
Загальна кiлькiсть документiв : 223
Показанi документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Харчування в педіатрії/ред. Патріція Квін Самур, Кейті Кінг ; пер. з англ. Зореслава Городенчук. - 2012
|
>2.
| Формування тверезого способу життя в сім'ї та суспільстві/Всеукр. громад. рух "Твереза Україна". - 2012
|
>3.
| Основи нутріціології/О. І. Волошин, О. В. Пішак, І. В. Окіпняк, О. І. Сплавський. - 2007
|
>4.
| Evaluation of certain veterinary drug residues in food. - [2012]
|
>5.
| Biology of Human Milk/ed. L. A. Hanson. - 1988
|
>6.
| Конев В. И. Биодобавки - средство выбора при управлении здоровьем и реабилитации/В. И. Конев. - 2013
|
>7.
| Evaluation of Certain Food Additives. - 2010
|
>8.
| Evaluation of Certain Food Additives. - 2012
|
>9.
| Волошин О. І. Оздоровче харчування: стан і перспективи XXI століття/О. І. Волошин, Т. М. Бойчук, Л. О. Волошина. - 2013
|
>10.
| Волошин О. І. Основи оздоровчого харчування/О. І. Волошин, О. І. Сплавський. - 2000
|
>11.
| Гігієна харчування з основами нутриціології/ред. В. І. Ципріян. - 1999
|
>12.
| Губергриц А. Я. Лечебное питание/А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. - 1989
|
>13.
| Смолянский Б. Л. Справочник по лечебному питанию/Б. Л. Смолянский, Ж. И. Абрамова. - 1984
|
>14.
| Руководство по диетологии/под ред. А. Ю. Барановского. - 2001
|
>15.
| Державні санітарні правила та норми для підприємств щодо виробництва і розливу мінеральних та штучно-мінералізованих вод. - 2001
|
>16.
| Carper J. The Food Pharmacy: Dramatic New Evidence That Food Is Your Best Medicine: Featuring a Pharmacopoeia of More Than Fifty Foods/J. Carper . - 1988
|
>17.
| Burton B. T. Human Nutrition: A Textbook of Nutrition in Health and Disease/B. T. Burton, W. R. Foster. - 1988
|
>18.
| Evaluation of Certain Food Additives: Sixty-ninth report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives. - 2009
|
>19.
| Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-third report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives. - 2011
|
>20.
| Evaluation of Certain Contaminants in Food: Seventy-second report of the Joint FAO / WHO Expert Committee on Food Additives. - 2011
|
|
|