Шифр: ПУ18/2016/2
   Журнал

Проблеми харчування [Текст]. - Киiв : ІВО "Медицина України", 1932 - . - ISSN 2663-9726. - Виходить кожного кварталу
2016р. № 2
Зміст:
Білецька, Е. М. Фізіолого-гігієнічна оцінка фактичного харчування населення екокризового регіону / Е. М. Білецька, О. П. Штепа, В. В. Калінічева. - С.5-10
Чумак, Н. Е. Научные подходы в регламентации пищевых продуктов специального диетического назначения / Н. Е. Чумак, Т. В. Адамчук. - С.11-16
Лепешкин, И. В. Токсиколого-гигиеническое обоснование нормативов безопасного использования глифосатсодержащих пестицидов при обработке зерновых культур / И. В. Лепешкин [и др.]. - С.17-24
Інші автори: Иванова Л. П., Гринько А. П., Войтенко Г. Н., Багацкая Е. Н., Кузнецова Е. М., Кравчук А. П., Петрашенко А. И.
Онул, Н. М. Селен у харчуванні дорослого населення промислового регіону / Н. М. Онул. - С.25-30
Антоненко, А. М. Порівняльна гігієнічна оцінка стійкості у грунті та ризику забруднення грунтових вод інсектицидами різних хімічних класів і прогноз небезпечності для людини при вживанні контамінованої води / А. М. Антоненко [и др.]. - С.31-39
Інші автори: Вавріневич О. П., Омельчук С. Т., Коршун М. М.
Юзик, А. В. Особливості хімічного складу поверхневих та підземних вод Чивчинських гір (Українські Карпати) та їх генезис / А. В. Юзик, М. В. Величко. - С.40-48
Гребняк, М. П. Толксиколого-гігієнічна оцінка нітратного навантаження продуктами харчування на організм дітей / М. П. Гребняк, Р. А. Федорченко. - С.49-54
Beletskaya, E. N. The alimentary intake of lead and hygienic evaluation of its impact on children's health / E. N. Beletskaya [и др.]. - С.55-57
Інші автори: Antonova O. V., Zemlyakova T. D., Golovkova T. A.
Фера, О. В. Взаємозв'язок особливостей та режиму харчування, способу життя, чинників довкілля із захворюваністю на пульпіт у підлітків 15-17 років в Ужгороді та Ужгородському районі / О. В. Фера [и др.]. - С.58-68
Інші автори: Костенко Є. Я., Фера М. О., Криванич В. М., Кухарчук Л. В., Когут Е. Г., Пензелик І. В., Микита В. П., Шевченко Д. С.
Чміль, В. Д. Перспективи використання методу Кетчерс (QuEChERS) для оцінки токсикологічної безпеки харчових продуктів / В. Д. Чміль [и др.]. - С.69-78
Інші автори: Голохова О. В., Видрін Д. Ю., Калашников А. А.