Білай, Д. В. Консерванти - міфи та правда. або "Е" - від А до Я [Текст] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності : всеукраїнський науково-популярний журнал. - 2020. - № 5. - С. 7-8 MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ КОНСЕРВАНТЫ (вредные воздействия, классификация) ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ (классификация) Анотація: З кожним роком зростає як кількість харчових добавок, так і об'єм їх виробництва. Таке виробництво перетворилося на потужну галузь. А сама кількість добавок сягає двох тисяч! Тим часом для використання у харчовій промисовості їх дозволено значно менше. Экземпляры: всего 1 : чит.зал періодичних видань, рук.,кат. (1 экз.) Свободны: всего 1 : чит.зал періодичних видань, рук.,кат. (1 экз.) |